Lokalavis for Åsane og omegn!
  • GLADE GUTTER: Brede glis da Kiriam, Othelius og Daniel fikk møte Klypa etter å ha sett førjulsshowet hans på Ricks. – Vi har sett alle de 92 filmsnuttene dine, smilte de. (Foto: Karen Cecilie Heldal)

Kiriam, Othelius og Daniel fikk drømmemøte

Kjellen eller Klypa har med sine mange irritasjonsmomenter og treffende kommentarer vunnet fans over det ganske land. I Morvik er det en guttegjeng som ikke går glipp av en eneste Klypa-video, og som fikk en stor overraskelse etter å ha sett heltens førjulsshow på Rick´s.

Brødrene Kiriam Paulsen (11) Othelius Paulsen (9) og kompisen Daniel Eliassen (10) gledet seg stort til å gå på førjulsshow med den store helten i byen. Det de ikke visste var de også skulle få et eksklusivt møte med helten.

Sint og populær

Kjellen eller Klypa alias Thomas  Ryste, er som regel forbanna på et eller annet både i de små filmsnuttuttene som er blitt populære på internett og i sketsjene i showene. Han tar opp ting som folk er opptatt av og som fortjener en (forbanna) kommentar. Det er mange som følger Klypa på alt fra juletrejakt til velplasserte kommentar om Mannen som skal dette ned. Eller ikke.

Mange synes at han banner mye, men guttene fra Morvik synes det er litt kult.

– Vi skjønner at vi ikke kan snakke sånn som han, gliser de.  

Unge fans

Klypa selv er ikke overrasket over at han også har fans i yngre rekker.

– Eg har fans som er fra tre til 91 år, sier han og legger til at hun på 91 er bestemoren hans.

Klypa har selvsagt egen konto på YouTube, og noen av de 92 filmsnuttene er lastet ned over to millioner ganger.

Klypa tror at han er blitt så populær fordi han ofte tar opp dagsaktuelle ting som folk er opptatt av og kan identifisere seg meg. 

Kirian, Othelius og Daniel har sett alle filmsnuttene og for dem var det selvsagt at de skulle på show da Klypa kom til byn.

– Showet var veldig bra, sier Daniel som storkoste seg. De andre nikker, de kan liksom ikke få nok av den sinte sunnmøringen og lo seg gjennom hele showet.

Overrasket

Men de hadde ikke regnet med at de skulle se ham utenom showet. Guttene ble svært overrasket da de fikk et eksklusivt møte med Kjellen på scenekanten.

Ganske raskt ble de også utstyrt med Klypa-capser, og smilene gikk fra øre til øre.

– Han er skikkelig morsom, sier Othelius som bare digger Klypa.

Klypa selv var glad han ikke fikk sveler.

– Eg får sveler overalt og nå er eg skikkelig lei av dei, sier han.

– Men kaffi er godt, selv om det er fergekaffi.  Drikk mye kaffi, oppfordrer han.