Lokalavis for Åsane og omegn!
  • KLAR: Magnus Bruun-Hanssen er klar for to nye år på Myrdal.

Vil kjempe for startplass neste sesong

Han debuterte for A-laget og ble kåret til årets mest fremgangsrike spiller forrige sesong. Nå er Magnus Bruun-Hanssen (20) klar for nye år på Myrdal.

– Det betyr mye at Åsane ønsker å satse på meg, sier midtstopperen til Åsane Tidende. 

Magnus Bruun-Hanssen signerte denne uken ny kontrakt med Åsane som binder han til klubben de neste to sesongene.

20-åringen med en fortid på lån i blant annet Fana, fikk også for knappe to uker siden prisen for årets mest fremgangsrike spiller etter årets sesong.

– Jeg er veldig fornøyd med å ha skrevet under ny kontrakt med Åsane. Jeg har jo vært litt inn og ut av klubben de siste årene, men nå er jeg på plass der jeg ønsker å være, sier han.

Han fortsetter:

– At jeg fikk ny kontrakt er jo et signal om at Åsane ønsker å satse på meg, og det betyr mye. Nå er selvfølgelig målet å kjempe meg inn i førsteelleveren når ny sesong starter, sier han.

Stopperen fikk sin debut i fjorårssesongen da både Fredrik Heggland og Sindre Austevoll slet med skader. Han fikk ti kamper, seks fra start.

– Jeg tar med meg mye god erfaring fra fjoråret, og føler jeg tok tilliten på strak arm da sjansen bød seg. Nå håper jeg å utvikle meg videre i Åsane, påpeker midtstopperen.

Unggutten som var på alles lepper da han først fikk kontrakt av Åsane uten daværende trener Kjetil Knutsens samtykke sommeren 2016, som på mange måter startet bråket i klubben noen måneder senere, blir dermed klubbens fjerde signering etter årets sesong.

Fra før har Erik Huseklepp (Haugesund), Viljar Birkeland (Brann 2) og Andreas Fantoft (Brann 2) skrevet under for de oransje.

Både Eirik Wollen Steen og Kristoffer Nesse Stephensen er i tenkeboksen angående nye kontrakter. Det samme gjelder Geir André Herrem, etter det Åsane Tidende vet. 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker