Lokalavis for Åsane og omegn!
  • TIL BODØ: Åsane mister etter all sannsynlighet sin kaptein. 

Åsane mister kapteinen

– Vi er kommet langt i forhandlingene, sier midtstopperen.

Eirik Wollen Steen bekrefter til Åsane Tidende at han er i dialog med Bodø-Glimt, som rykket opp til eliteserien forrige sesong. Dermed blir den tidligere Bjarg-spilleren gjenforent med Kjetil Knutsen etter fem sesonger på Myrdal.

– Vi er i dialog, og er kommet langt på vei. Dette er noe jeg ikke kan takke nei til, sier Wollen Steen til Åsane Tidende. 

Det var Eurosport som først meldte dette.

Han sier videre at laget fra Aspmyra har vist interesse over lang tid.

– Det har vært kontakt mellom oss i lengre tid, og nå håper jeg bare alt går i orden. Dette tror jeg er et riktig steg i min karriere, og klart det er en drøm å få muligheten i eliteserien, fortsetter Wollen Steen.

– Fantastisk tid

Han vil uansett aldri glemme tiden i Åsane.

– En fantastisk tid med en strålende gjeng. Jeg har lært enomrt mye, både av Mons Ivar Mjelde, Tom Mangersnes og ikke minst Kjetil Knutsen og flere av spillerne. Det har vært min fineste tid på fotballbanen, forklarer han.

– Nå venter forhåpentligvis et nytt kapittel og jeg gleder meg til å jobbe med Kjetil (Knutsen) igjen.

Dermed tyder alt på at Åsane mister sin tredje miststopper til landets øverste nivå. I fjor forsvant Fredrik Pallesen Knudsen til Haugesund hvor han gjorde sine saker svært bra, mens Jacob Glesnes er kaptein i Strømsgodset. Nå blir også Wollen Steen gjenforent med sin tidligere lagkompis Vegard L. Moberg. 

 

Åsane Tidende kommer tilbake med mer. 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no