Lokalavis for Åsane og omegn!
  • ROLIG: Nyttårsfeiringen i Åsane var av det roligere slaget. (Foto: Hans Petter Gangstøe)

Ulovlig oppskyting og en del beruselse

Politiet melder likevel om en relativt rolig nyttårsfeiring i Åsane.

En del personer i alderen 18-20 år ble tatt hånd om av familie og helsevesen etter å ha inntatt for mye alkohol. I tillegg måtte politiet rykke ut 13-14 ganger etter meldinger om uvettig bruk av fyrverkeri.

– Vi har konkludert med at det har vært en grei overgang til det nye året i Åsane. Ingen har blitt skadet, og det er det viktigste. Det har vært en rekke tilfeller av ulovlig bruk av fyrverker, der de som blir tatt risikerer bøter på 10.000-12.000 kroner. Vi har også hatt en del beruselse, ellers har alt gått veldig greit for seg, sier politioverbetjent Stig Slaatten ved Bergen nord politistasjon.

 

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no