Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FORNØYD: Mons Ivar Mjelde har fått på plass viktige brikker foran årets sesong, og flere spillere er på vei inn.

Åsane nærmer seg flere spillere

– Vi er i dialog med to spillere, sier Mons Ivar Mjelde.

Han vil ikke avslører hvilken spillere det er snakk om, men det kan muligens være en erstatter for Eirik Wollen Steen, som forhandler med Bodø/Glimt og er ventet å signere innen kort tid, som Åsane Tidende omtalte tidligere.

– Jeg synes stallen ser bra ut tidlig i januar. Vi har 17 mann på kontrakt, har forlenget med viktige folk, og hentet inn noen spennende, unge spillere, fortsetter Mjelde.

– Nå er vi i dialog med to spillere som kan bli klar rett over helgen, bekrefter Mjelde.

Tidligere Vålerenga-stopper, Alexander Solli, har trent med Åsane tidligere i vinter og kan fortsatt være aktuell. Også Benjamin Sunde fra Spjelkavik har vært nevnt og trent med Åsane flere ganger i fjor. 

Austevoll har ikke signert

Midtstopper Sindre Austevoll har ennå ikke signert, og er i tillegg skadet. Det betyr at Åsane per nå kun står med Fredrik Heggland og ungguttene Magnus Bruun-Hanssen og nykommer Ole Martin Kolskogen som alternativer på stopperplass.

– Sindre (Austevoll) kan være ute helt til sommeren. Vi har gitt han tilbud om ny kontrakt, men foreløpig har han ikke skrevet under. Men det er en spiller vi ønsker å ha med videre. Det er naturlig at vi må se på midtstoppersituasjonen og vurdere å styrke den, spesielt etter at Eirik Wollen Steen nå forsvinner, fortsetter Mjelde.

Ungguttene Ole Martin Kolskogen (16) ble hentet fra Os i desember, i tillegg til Birkeland og Fantoft som kom tidligere i år fra Brann sitt rekrutteringslag.

– Det er spillere som alle er tiltenkt å være en del av A-stallen, bekrefter Mjelde.

Både Geir André Herrem, Erik Huseklepp, Eirik Østgård, Martin Ueland og Joakim Hammersland har som kjent forlenget sine avtaler, mens den tidligere Nest-Sotra-backen Mads Songve ikke fikk ny kontrakt på Myrdal.

Åsane Tidende oppdaterer saken.

 

 

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker