Lokalavis for Åsane og omegn!
  • BLIR NEST-SPILLER: Kristoffer Nesse Stephensen signerte i dag for Nest-Sotra. Dermed får Mons Ivar Mjelde et stort hull å fylle før årets sesong går i gang. 

Klar for Nest-Sotra

Signerte for Ågotnes-klubben.

Kristoffer Nesse Stephensen har skrevet under på en avtale med nyopprykkede Nest-Sotra. Det bekrefter spilleren selv til Åsane Tidende. Han spiller kveldens treningskamp for grønntrøyene mot nabo Sotra og kommer som bosmannspiller til Ågotnes. 

Teknikeren med en fortid i Sogndal og Fyllingsdalen var Åsane kanskje beste spiller i sine tre sesonger på Myrdal, men fikk aldri tilbud om ny kontrakt.

– Jeg fikk ikke tilbud om ny Åsane-kontrakt, og hørte ingenting, eller hadde noen dialog med klubben etter sesongen, sier Nesse Stephensen, som legger til at han er fornøyd med å bli en del av et spennende Nest-lag.

Trond Bjørndal svarer dette på hvorfor Åsane ikke ga det tidligere Løv-Ham-talentet ny kontrakt.

– Først og fremst vil jeg rette en takk til ham for tre flotte sesonger i Åsane og ønske han lykke til. 

– Jeg spurte han like ved sesongslutt om det var aktuelt for han å fortsette i Åsane, det svarte han ja på. Men han gjorde det klart at han ønsket å se an situasjonen, og det respekerte vi. 

– Hvorfor resignerte dere ikke en spiller som har vært så viktig for dere tidligst mulig etter sesongen?

– Det er som nevnt grunnet hans ønske om å vurdere sin situasjon og at han ikke nødvendigvis var klar på at han ønsket å fortsette i Åsane. Da ble det naturlig for oss å se fremover, sier Bjørndal. 

Dermed blir det gjensyn med Åsane for Nesse Stephensen når strilene fra Ågotnes kommer til Myrdal første serierunde av årets Obosliga i april. 

Åsane Tidende oppdaterer saken.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker