Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SCORET: Dennis Antwi skaffet straffespark og scoret borte mot Haugesund. 

Mjelde roser sin nye stjerne

– Han har vært vår beste spiller, sier Mjelde om Dennis Antwi.

Antwi var i hovedrollen mot Huseklepps gamleklubb. Etter å ha blitt utspilt mot Brann forrige helg, leverte Mjeldes mannskap en helt annen prestasjon borte mot FK Haugesund i ettermiddag. Akintola ga først vertene ledelsen, før Dennis Antwi skaffet gjestene straffespark like etter hvilen.

Jonas Hestetun banket inn utligningen for Åsane fra ellevemeteren.

Ringreven Jostein Grindheim skrudde lekkert inn 2-1 til vertene på et utsøkt frispark noen minutter senere, men like før slutt var det igjen Åsanes nye spiss som skulle vise seg frem. Antwi headet inn 2-2 etter et perfekt Birkeland-innlegg og Åsane fikk med seg et sterkt resultat fra Haugesund.

– Dennis har sett veldig bra ut og glidd fint inn i spillergruppen. Han var god mot Brann og manglet kun scoringen. Mot Haugesund fikk han den, og det var et strålende mål. Han har vært vår beste spiller siden han kom, og kommer til å bli en veldig god signering for oss.

Får han tillit, er jeg ikke i tvil om at han kommer til å levere, sier Åsane-treneren om spissen som er på lån fra Start.

Borger Thomas vinner keeperduellen?

Mjelde var også svært tilfreds etter det knallsterke resultatet mot et Haugesund som spilte sin siste treningskamp før årets eliteserie starter til helgen.

– Det var et godt resultat og en god prestasjon mot bra motstand. Jeg er fornøyd med det vi viste og at vi kom tilbake i kampen to ganger. Også er det ikke ulovlig å ha en god keeper, sier han og viser til Åsanes sisteskanse, Borger Thomas, som stod en god kamp på Karmøy.

– Eirik (Østgård) får fremdeles ikke kroppen til å stemme helt, og med det Borger har vist til nå, er han nok i øyeblikket foran i kampen om keeperplassen.

Nå venter divisjonskollega Viking borte kommende fredag for Åsane. 

De siste dagene har både Avisa Nordland og BA dratt opp rykter om at Kjetil Knutsen vil hente sin tidligere elev, Geir André Herrem, som han signerte fra FK Fyllingsdalen da han var Åsane-trener, til Bodø/Glimt. Spesielt etter at Bodø-spiss Endre Kupen risikerer å miste store deler av sesongen med skaden han pådro seg mot Tromsø før helgen.

Ingen Herrem-bud

Mjelde bekrefter til Åsane Tidende at det ikke har vært kontakt mellom klubbene og ingen konkrete bud er kommet på storscoreren som nylig signerte ny avtale med Åsane.

– Ingen henvendelser fra Bodø/Glimt, så får vi vurdere situasjonen om det skulle komme senere. Men det er klart at vi ikke ønsker å miste en av våre viktigste spillere like før seriestart og han har nettopp skrevet ny kontrakt med oss. Vi har allerede mistet Eirik Wollen Steen, sier Mjelde.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Fakta

FK Haugesund – Åsane 2-2 (1-0)

Mål:

1-0: Akintola 9,

1-1: Hestetun 55 (straffe)

2-1: Grindheim 59,

2-2: Antwi 83,

Åsane: Borger Thomas, Martin Ueland, Aleksander Solli, Rilwan Oniyide (Magnus Bruun-Hanssen 61,) Nicolai Harris, Sondre Bjørshol (Viljar Birkeland 76), Stian Nygard (Erik Huseklepp 46,) Jonas Hestetun, Andreas Fantoft (Daniel Tjørum 90,) Senai Hagos (August Selnes 68,) Dennsi Antwi (Joakim Hammersland 84,)

Relaterte saker