Lokalavis for Åsane og omegn!
  • NY SPILLER: Mons Ivar Mjelde styrket laget. (Foto: Åsane fotball)

Henter Sandnes-Ulf-spiller

Klubben bekrefter.

Åsane signerte i ettermiddag Tomas Kristoffersen fra Sandnes-Ulf.

Det melder sportslig leder i klubben, Trond Bjørndal til Åsane Tidende.

Kristofefrsen spilte 30 kamper og scoret fem mål for rogalandsklubben i fjor. Den tidligere Brann-helten Bengt Sæternes ledet Sandnes-laget til 5. plass i fjorårets Obosliga, men opprykksdrømmen røk i første kvalikrunde mot Ranheim.

Kristoffersen kom til Sandnes-Ulf fra Tromsdalen året før hvor han gikk gradene i klubben. Etter en sesong i Sandnes kan 24-åringen bli løsningen på Mjeldes midtbanekabal. Den sentrale midtbanespilleren blir dermed Mjeldes syvende signering foran årets sesong. 

Åsane Tidende kommer tilbake med mer. 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no