Lokalavis for Åsane og omegn!
  • YDMYKET: 1-5 tapte Åsane på eget gress. 

Åsane - Ullensaker/Kisa 1-5

Åsane ble ydmyket

Mareritt for Åsane på hjemmebane.

Mons Ivar Mjelde og Åsane trengte poeng etter en svak periode og to tap på rad (0-2 mot Mjøndalen og 1-0 mot Tromsdalen, journ.anm.), men var aldri i nærheten mot et imponerende Ullensaker/Kisa på Myrdal.

Torp ga gjestene føringen tidlig etter et strålende angrep, før Normann Hansen økte etter 18 minutter.

Åsane var rystet og ble fullstendig utspilt i åpningsminuttene. Erik Huseklepp reduserte på straffe og endte måltørken for et Åsane som ikke hadde scoret siden Sogndal ble slått på Fosshaugane 16. mai – det ble imidlertid kun en fattig trøst.

Gjestene fra Oslo hamret inn ytterligere tre scoringer og herjet mot et skrekkelig svakt Åsane som snak til 13. plass, kun fire poeng foran Levanger på nedrykkskvalik. Om en uke venter nettopp trønderne på Myrdal for Åsane. 

Oransjetrøyene ble i tillegg passert av Nest-Sotra som overkjørte opprykksfavoritten Viking og vant 5-0 i går. 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Fakta

Åsane – Ullensaker/Kisa 1-5 (1-3)

Mål:

0-1: Torp 6,

0-2: Normann Hansen 18,

1-2: Huseklepp 28 (straffe)

1-3: Nesset 36,

1-4: Kitolano 68,

1-5: Solberg 90,

Relaterte saker