Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SEIER: Tertnes gutter 15 vant B-finalen i verdens største fotballturnering for barn og ungdom. (Foto: Tertnes fotball)

NORWAY CUP: Vant B-sluttspillet

To Tertnes-lag vant B-finalen i Norway cup

– De har vært synging på bussen og stor stemning, sier trener Hege Hvidsten etter Norway cup-tittelen.

Tertnes sitt gutter 15-lag røk ut av gruppespillet og måtte nøye seg med B-sluttspill.

Der gikk laget fra Åstveit helt til topps etter 2-1-triumfen over Haugerud i finalen.KIL/Hemna ble knust i 1/16-delsfinalen, før Skedsmo fikk stryk i åttedelsfinalen. 2-0 over Skrim ble etterfulgt av 1-0-triumf mot Hønesfoss i semifinalen. 2-1 i finalen mot Haugerud sikret Tertnes pokalen og seieren i årets Norway cup.

– Det var små marginer da vi røk ut av gruppespillet, hvor vi blant annet slo et makedonsk lag, som har kommet langt i A-sluttspillet. Det viser at vi ikke var langt unna det, som var målet vårt, men å ta hjem pokalen til Åstveit fra B-sluttspillet er en stor opplevelse, sier hun.

– Jeg synes vi var det beste laget i finalen. De fikk en redusering like før slutt. Da ble det litt nervøst, men nå er det bare kjempestemning. En opplevelse for livet. Det er veldig glade gutter nå, ler hun. 

Jenter 16 vant finalen

Også Tertnes sitt jenter 16-lag vant sin B-finale. Jentene slo Nessegutten i finalen. Dermed reiser både guttene og jentene hjem til Åstveit med pokalen fra årets Norway cup etter strålende prestasjoner i B-sluttspillet. 

Les alt om våre lokale lag i Norway cup her:

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker