Lokalavis for Åsane og omegn!
  • BITTERT: Varer verdt over 20.000 kroner ble stjålet fra et loppemarked på Åsane storsenter lørdag formiddag. – Utrolig bittert, sier Ole Johan Aarlie og Birthe Ørbeck-Lomheim. Speilreflekskamera, en torader, en haug med Ray Ban-briller og pulsklokker var blant det som tyvene rasket med seg i kaoset som oppstod da dørene åpner.

Frastjålet lopper for 20.000 kroner

– Kjipt og skuffende, sier Birthe Ørbeck-Lomheim og Ole Johan Aarlie etter at tyver stjal for over 20.000 kroner på Jernbanens musikkorps sitt loppemarked på Åsane storsenter lørdag formiddag.

Over 300 mennesker stod i kø da bruktmarkedet på over 1000 kvadratmeter ble satt i gang. I kaoset som oppstod da dørene åpnet i underetasjen på det som tidligere huset Power sitt elektrovarehus, ble en rekke varer stjålet.

En torader, en klassisk blokkfløyte, en haug med briller av merket Ray Ban, pulsklokker og et Canon digitalt speilreflekskamera, var blant det som ble stjålet.

– Vi tapte over 20.000 kroner på tyveriene, sier leder for loppemarkedet, Ole Johan Aarlie.

Smålig

Birthe Ørbeck-Lomheim var overrasket over at folk så sitt snitt til å stjele brukte gjenstander fra et loppemarked.

 – Det er utrolig smålig. Vi har brukt mange hundre dugnadstimer på å forberede dette arrangementet. Da er det bittert og surt at folk kommer og stjeler, sier hun til Åsane Tidende.

– Vi vet jo ikke hvem som har stjålet, og jeg tror det blir veldig vanskelig å finne ut av. Dessuten har vi ingen forsikring som dekker tapet heller. Vi får bare leve med tyveriene. Surt, men vi lærer av det til neste gang, understreker Ole Johan Aarlie til Åsane Tidende.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no