Lokalavis for Åsane og omegn!
  • INNBRUDD: Joker Ervik opplevde innbrudd under to uker etter nyåpningen av butikken.

Joker Ervik:

Rammet av innbrudd ti dager etter nyåpningen

Tre gjerningsmenn fikk med seg snus, tobakk og 50 postpakker.

– Kjedelig, men ingenting å gjøre med det nå. Vi hadde en veldig bra åpningsuke og kjører på videre, sier den nye kjøpmannen Eirik Kristiansen.

Tre menn med hette over hodet brøt seg inn bakdøren og fikk med seg store mengder snus og tobakk – de tok i tillegg med seg rundt 50 pakker fra postavdelingen.

Kristiansen har anmeldt forholdet til politiet.

Flere spor

Han bekrefter også at tyvene etterlot seg fotspor og delvis gjenkjennelse på overvåkningskameraene i butikken.

– De har etterlatt seg en del spor, så forhåpentligvis kan politiet finne ut hvem som har gjort dette, sier Kristiansen.

Heldigvis hadde den ferske kjøpmannen installert kassesystemet Cashguard som gjorde det umulig for innbruddstyvene å få tilgang til kontanter.

– De prøvde å bryte opp med brekkjern. Heldigvis er dette systemet veldig bra og jeg får trolig dekket tapet av tyvgodset av forsikringen.

Måtte stenge butikken

– Jeg måtte dessverre holde butikken stengt i halvannen dag, men nå er vi åpen igjen og ved godt mot. Bakdøren er ordnet og gjord sterkere så får jeg bare håpe det ikke skjer igjen.

– Nå har vi jobbet på spreng de siste dagene og håper å fortsette den gode trenden fra den første uken.

Har sikret spor

Politibetjent og etterforsker Geir Kristiansen ved Bergen nord politistasjon, bekrefter at saken er meldt inn til politiet.

– Foreløpig har vi sikret DNA-spor, og vil gå videre med etterforskning når vi har fått svarene på disse prøvene, sier han.

– Ingen mistenkte

– Er det noen mistenkte på nåværende tidspunkt?

– Vi har ingen mistenkte nå og derfor må en eventuell pågripelse vente til etter vi har fått svar på DNA-prøven, fortsetter han.

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker