Lokalavis for Åsane og omegn!
  • KLAR FOR NYE ÅR: Simen Lassen signerte ny Åsane-kontrakt i ettermiddag. 

To nye år:

Midtbanespiller skrev under for to nye år

– Han blir en svært sentral spiller i klubbens nye prosjekt.

Det sier sportssjef Trond Bjørndal etter at Simen Lassen i dag skrev under på en ny to-årsavtale med Åsane.

Midtbanespilleren med den eminente teknikken, signerte fra Os i 2015 etter lange forhandlinsgrunder med Lars Bakkerud og klubben utenfor Bergen. Lassen har vært en viktig mann både under Kjetil Knutsen og Mons Ivar Mjelde og signerte i dag for to nye år med Åsane.

– Han blir en sentral spiller i vårt nye prosjekt. Vi er strålende fornøyde med å sikre oss Simen i to nye år. Han har vært vår beste duellspiller, er meget god med ball, og har tre sesonger bak seg i Obosligaen. Under Morten Røssland med en ny spillestil, kommer han til å passe enda bedre inn enn det han har gjort tidligere og vil få ut sitt aller beste potensial, fortsetter Bjørndal. 

Lassen var et av Os sine aller største talenter da han signerte for Åsane som 21-åring i 2015. En flere måneders overgangssaga endte til slutt med at klubbene ble enige – og laget fra Myrdal fikk sin mann. Lassen var etter hvert én av Mjeldes mest betrodde menn i fjorårets nedrykkssesong og har vært blant klubbens beste spiller siden han signerte for tre sesonger siden.

Han fullførte sin fjerde sesong på Myrdal i fjor. Lassen kom til Os fra Brann før 2013-sesongen og fikk med seg et innhopp for A-laget til rødtrøyene mot Hovding i NM. 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker