Lokalavis for Åsane og omegn!
  • BLIR HAN PÅ MYRDAL?: Hverken Bjørndal eller Huseklepp utelukker at førstnevnte tar en ny sesong i Åsane. 

Huseklepp blir ikke med ned i 2. divisjon

Erik Huseklepp vraket Åsane.

Han skal i stedet spille 3. divisjon for gamleklubben FK Fyllingsdalen, hvor han kom etter opphold i Gneist, Bjarg og Vadmyra. Han forlot Fyllingsdalen i 2005 da han signerte for Brann. På Varden blir han både spiller og assistenttrener i klubben han forlot før han signerte for Brann og skal danne trenerteam med Hiep Tran. Det er BT.no som melder dette.

ÅT oppdaterer saken.

Dette skrev ÅT torsdag formiddag.

– Jeg har vært i dialog og vi snakker sammen, men resten er usikkert, sier vingen som ble hentet permanent til Åsane fra FK Haugesund før fjorårets sesong.

34-åringen var tidvis god og scoret åtte mål forrige sesong, men slet enormt med en skade i beinet som satt han ut av spille store deler av høstsesongen.

Den tidligere Bari og Portsmouth-vingen har seriegull med Brann på CVen og over 30 landskamper for Norge. Han garanterer imidlertid at han uansett spille fotball også neste sesong.

– Det er enda usikkert hva som skjer, men at jeg spille fotball neste sesong også, er jeg helt sikker på, sier han til ÅT.

Fått tilbud

Sportssjef i Åsane, Trond Bjørndal, bekrefter at Sandsli-mannen har fått et kontraktstilbud uten at han vil utdype hva som ligger i den kontrakten.

– Han tygger på et tilbud, sier Bjørndal. 

Det er naturlig at stjernen må belage seg på et lønnskutt etter nedrykket til 2. divisjon. Huseklepp uttalte til ÅT etter ydmykelsen mot KFUM hjemme at han ikke ville utelukke at han fortsatte i klubben, tross nedrykket.

– Men da må klubben satse og ønske å rykke rett opp igjen, sa han da. 

I ettermiddag ble Erik Huseklepp klar for FK Fyllingsdalen. På Varden blir han både spiller og assistenttrener i klubben han forlot før han signerte for Brann. Det er BT.no som melder dette.

ÅT oppdaterer saken.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no