Lokalavis for Åsane og omegn!
  • VINNER: Christian Rolland vant kåringen av Årets åsabu knepent over Kjell Magne Ebbesvik og Helge Riise. (Arkivfoto: Erik Madsen) 

Færre enn ti stemmer skiller

I har det uten tvil vært rekordjevnt i Årets åsabu. Under ti stemmer skiller vinneren fra kandidaten som havnet på tredjeplass. Totalt ble det avgitt over 400 stemmer. Samtlige ti kandidater ble stemt på i konkurransen.

Årets åsabu har også denne gangen engasjert lokalavisens lesere. Mange har valgt å stemme på sin favoritt. Vi har mottatt stemmer fra overalt i bydelen, men også fra en rekke andre steder i Bergen. Utlandet er også representert på listen.

Totalt har vi fått inn nærmere 450 stemmer innen fristen. Vinneren, Christian Rolland, vant knepent over Kjell Magne Ebbesvik og Helge Riise som kom på henholdsvis andre- og tredjeplass i kåringen. Det skilte færre enn ti stemmer ned til tredjeplassen da samtlige stemmer var talt opp like før jul. Flere andre kandidater var også ganske tett oppunder pallplassering, og samtlige har fått stemmer. I år varte spenningen helt til fristen for å stemme gikk ut, og flere av kandidatene i toppen fikk en rekke stemmer den siste perioden av konkurransen.

Åsane Tidende takker for alle stemmene som har blitt levert via  e-post, Facebook, telefon og brev.  Og ikke minst gratulerer vi så mye til Årets åsabu 2018, Christian Rolland!

 

Vinnere av gavekort

Åsane Tidende har trukket ut to heldige vinnere som får hvert sitt gavekort fra Åsane storsenter pålydende 500 kroner.

Vinnerne er:

Kari-Elin Fluge

Ingunn Alexandra Langberg

Åsane Tidende gratulerer! Gavekortene kan hentes i Åsane Tidendes redaksjon i tredje etasje på A-siden hos Åsane storsenter. Ta med legitimasjon.

Av

Nina Johnsen

nina@aasanetidende.no