Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SCORET I DEBUTEN: Kanskje er Eldar Sehic Åsanes nye spisskomét?

Eldar (17) debuterte med scoring

– En ekte goalgetter-type.

Det sier Mons Ivar Mjelde om det unge spisstalentet som er en del av Åsanes rekruttavdeling. Han debuterte for A-laget mot Brann 2 i Vestlandshallen onsdag. Spissen fikk 45 minutter på banen og svarte med en perlescoring i 4-1-triumfen.

– Eldar har virkelig vist seg frem når han har trent med oss, og fikk seg en veldig fin scoring. Han er en giftig og målfarlig spiller. En goalgetter-type, sier Mjelde om unggutten, som startet sin fotballkarriere noen steinkast lenger nord i Flaktveit. 

– Du skal ikke se bort i fra at flere av våre u-spilllere får sjansen til vise seg frem denne sesongen, og bli en del av stallen vår. Det er mye spennende som rører seg i klubben.

Selv var spissen svært fornøyd etter sin Åsane-debut.

– Utrolig deilig å score mål i min første kamp. Det var en slags drøm som gikk i oppfyllelse, men det er nå jobben begynner. Jeg må jobbe knallhardt og prøve å gripe alle sjansene jeg får, slik som mot Brann. Det var i alle fall en god start, sier Sehic til Åsane Tidende. 

Antwi imponerte

Mjelde roser også unge August Selnes, og nykommer Dennis Antwi, som også begge tegnet seg på scoringslisten mot Brann-rekruttene.

– August har virkelig markert seg, sier sjefen.

Dennis Antwi som nylig signerte en låneavtale med Åsane fra Start, ordnet ledelse til vertene i sin debut, før Geir André Herrem doblet ledelsen før pause mot Branns nest beste som spiller 3. divisjon.

– Dennis gjorde veldig mye bra for oss og viste kvaliteter som blir viktige for oss utover i sesongen. Jeg er veldig fornøyd med det han viste, sier Mjelde om sin nye spiss. 

Eldar Sehic lobbet vakkert inn oransjetrøyenes tredje scoring før en annen unggutt, August Selnes sikret en komfortabelt 4-1-triumf i Åsanes første treningskamp denne sesongen.

– Vi prøvde ut en formasjon med tre stoppere og vingbacker, og har jobbet mye med offensive relasjoner den siste tiden. Mange fikk spilletid og vi gjennomførte en god kamp.

Allerede lørdag venter Sotra i ny treningskamp for Åsane i Vestlandshallen. 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Fakta

Åsane – Brann 2 4-1 (2-0)

Mål:

1-0: Antwi

2-0: Herrem

3-0: Sehic

4-0: Selnes

Relaterte saker