Lokalavis for Åsane og omegn!
  • RØK: Nicolai Harris (t.v.) misbrukte Åsanes siste sjanse og dermed røk Mjeldes mannskap ut av NMs 2. runde etter exit mot lokalrivalen Nest-Sotra. 

NM: Nest-Sotra - Åsane 2-2 (3-3 eeo.) 9-8 etter straffer

Harris misset avgjørende straffe da Åsane røk

Bruun-Hanssen, Huseklepp og Harris bommet og sendte Åsane ut av NM.

Det ble et cupdrama av de sjeldne på Ågotnes i ettermiddag. Vertenes Johnny Furdal ga Nest-Sotra førineg tidlig, før unge Andreas Fantoft sørget for balanse like etter hvilen. Nest-Sotra tok på ny ledelsen, men Åsane slo tilbake etter at Hellvik Larsen satte ballen i eget mål.

Dermed endte det 2-2 etter ordinær tid – ekstraomgangene ble eksplosive og Erik Huseklepp kom fra benken og hamret Åsane i ledelsen etter kun to minutter av første ekstraomgang. Alexander Dang utlignet imildertid for strilene og det hele måtte avgjøres på straffesparkkonkurranse.

Magnus Bruun-Hanssen og Erik Huseklepp bommet for Åsane på straffer, men også vertene brente to straffespark. Hammersland og Ogungbaro scoret på Åsanes to neste, det samme gjorde Martinsen og Dang for grønntrøyene.

Så scoret Cirak – Nicolai Harris bommet, og cupeventyret endte for Åsane på Ågotnes. 

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker