Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FRISBEEFEST: Det blir fullt program i Flaktveitparken når det arrangeres norgescup i frisbeegolf lørdag og søndag. Norgesmesterne Kasper Skovly og Peter Lunde gleder seg stort til å konkurrere. (Foto: Thomas Gangstøe)

Frisbeefest i Flaktveitparken

Det kommer frisbeegolf-utøvere fra hele landet når Flaktveit frisbeegolf arrangerer norgescup i helgen.

Det er klart for norgescup på Flaktveit frisbeegolf lørdag og søndag. Både Skovly og Lunder trekker fram banen på Flaktveit som teknisk krevende. De gleder seg til å kjempe om tittelen i Flaktveit Open. 

− Fantastisk dugnadsånd

− Hovedmålet er å lage et skikkelig morsomt arrangement, slik at spillere vil komme tilbake og publikum får lyst å teste ut sporten, sier Øystein Mongstad, styreleder og initiativtaker i Flaktveit frisbeegolf til Åsane Tidende.

Han legger til at det er et fullpakket program på lørdag hvor det er åpen kafé og muligheten til å kjøpe disker for de som kanskje blir inspirert iløp av helgen.

− Det skjer ting hele helgen, og vi håper så mange som mulig vil ta turen. Finalen skjer på søndag klokken 14:00, men det kommer til å være mange spennende runder før da.

De beste i landet

Mongstad understreker at det er de beste spillerne i landet som kommer, og at flere av de beste fra fjorårets norgescup skal delta, inkludert Peter Lunde som er regjerende norgesmester.

− I alt er det rundt 90 av landets beste utøverne som deltar. Flere av disse kom allerede torsdag for å teste banen, så det er mye aktivitet hos oss i disse dager.

Han håper at norgescupen bringer mange nye folk til Flaktveitparken for et flott arrangement som er gratis for alle publikummere.

− Jeg kjenner mange som har blitt hektet på frisbeegolf. Miljøet her på Flaktveit har vokst seg stort på bare halvannet år. Målet er topp stemning langs banen, og vi håper selvsagt at turneringen fører til at enda flere blir hektet på frisbeegolf, avslutter Øystein Mongstad.

Av

Per Morten Mjølkeråen

red@aasanetidende.no

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker