Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SJOKKET: Spillselskapet bekrefter ÅTs hyppige beskrivelse av Bergen Nords opprykk som en sensasjon. Ingen satte penger på Salhus-laget før sesongen. – Folk fatter ikke hvor stor denne prestasjonen er, sier Nordicbet. (Foto: Thomas Gangstøe)

Bergen Nord-sensasjonen:

Ikke én oddsspiller satte penger på Bergen Nord-opprykk

– De gjorde alle spådommer til skamme, sier PR-manager for spillselskapet Nordicbet, Joakim Ingebrigtsen.

Spillselskapet var svært overrasket over at Bergen Nord sikret opprykket til 3. divisjon tidligere denne måneden.

– Jeg tror ikke folk helt fatter hvor stor denne prestasjonen er av Bergen Nord. På våre oddslister stod laget til 25 i odds før sesongen – det vil si at vi som spillselskap ga dem omtrent 3,5 prosent sjanse for å rykke opp, fortsetter Ingebrigtsen.

– De gjorde virkelig alle spådommer til skamme, sier han.

Nordicbet har som mål å være best på odds i de lavere divisjoner, men klarte ikke å forutse Salhus-lagets sensasjonssesong

– Vi får vanligvis rett i våre spådommer. Likevel er det ingen regel uten unntak, og i år ble vi virkelig tatt på sengen av Bergen Nord, det er oppsiktsvekkende kommenterer han.

Ingen satset på Bergen Nord

Han påpeker at det ikke bare var spillselskapet, men også oddsspillerne som ble overrasket over utfallet av årets sesong hvor Arna-Bjørnar og Trott var de største oddsfavorittene.

– Ikke én eneste spiller hadde satt penger på opprykk for Bergen Nord. Vanligvis er det alltid en lokalpatriot eller to som setter noen små kroner på sitt lag. En som tenker mer med hjertet enn hodet. Man drømmer jo alltid om suksess for sitt lag, og da blir det jo dobbelt så gøy om det skulle bli opprykk, men i dette tilfellet var det ingen som spilte på Bergen Nord.

– Det er tydelig at alle trodde det var umulig å rykke opp to sesonger på rad. Det sier alt om hvor uvirkelig denne sesongen har vært for Mathias Macody Lund og resten av laget, fortsetter Ingebrigtsen.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker